Konsten att fota en pizza

Har fått i uppdrag  att fota maten på en resturang här i Nynäshamn, eftersom jag aldrig någonsin fotat mat så tog jag en kurs på moderskeppet där dom visade lite i hur man kan göra, otroligt nog tyckte jag detta med matfotografering verkar vara väldigt väldigt roligt. Något jag verkligen inte trodde jag skule tycka, idag testade jag att fota våran kvällsmat och tycker jag lyckades ganska bra trots att jag fotade med blixt och högt iso. Bjuder på lite resultat. Även en pizza kan ju göra sig bra på bild 
 
 
 
 

 
 

Störst av allt är kärleken

Något jag börjat gilla mycket, är kärleksfotograferingar, älskar att fånga kärleken mellan två människor. Och nu på Söndag ska jag få göra detta igen, då ska nämligen min kusin fotas med sin fästman. Ska bli så roligt att få testa på detta igen. Bjuder på en av mina absoluta favoritbilder som är på mina vänner Denise och Martin.
 
 
 

Caroline med familj

En kall men solig höstdag kom Caroline med familj hem till mig för höstfotografering av familjen. Vart riktigt fina bilder och jag sitter och går igenom dom med glädje i hjärtat, inte bara över att jag faktiskt lyckades ganska bra utan även för att jag är så glad att få lära känna Caroline och nu även fått träffa hennes familj. Caroline är en av dom varmaste och snällaste personer jag träffat, och att se henne med sin familj värmde mitt hjärta, trots det kalla vädret. Bjuder er på några av mina favoriter från en väldigt rolig fotografering där vi mest skrattade hela tiden.