När allt vände del 1

Nu var det en evighet sen sist jag bloggade här, har bloggat lite smått på min hemsida men det handlar bara om det som rör sig mitt fotograferande och företag. Men nu kände jag att det var dags att testa att skriva av mig här igen. Många som ringer och mailar och smsar och vill ha svar, så tycker detta var ett bra ställe att sumera lite av det vi vet nu.
 
Leo har mått superbra sen jag sist bloggade och varit som nästan vilken unge som helst efter hans senaste hjärtoperation då han fick sitt enkammarhjärta.
 
Men nu i Måndags kom bakslaget jag varit rädd för och vi vart akut inringda. Leo har sen en tid tillbaks hostat upp väldigt konstiga slemgrejer vid sjukdom. Robin har reagerat ganska starkt på dessa slemgrejer och hade nu skickat in en bild på en av dessa till Leos sjuksyrra.
 
Efter mailet var skickat tog det inte lång tid förrens vi blir inringda samma dag på en akuttid. Vi stod som frågetecken!? och fattade verkligen inte varför vi blir inringda så snabbt. Normalt sätt så kan det ta lång tid innan man får en tid där.
 
Jag åker och jobbar i studion då jag inte vill avboka min fotografering så nära inpå. Men efter jag är klar där så åker vi in direkt, robin tar ledigt från jobbet och Wilja får barnvakt.
 
När vi kommer in säger dom att dom starkt misstänker vad det är genom att bara har sett en bild. Det blir en ultraljuds undersökning och dom tar Leos syre som ligger och vajar på 85-88. Normalt sett så ligger han på 95 nu efter hans senaste operation. Läkaren tycker han ser väldigt blek ut, vilket vi håller med om.
 
Efter undersökningen börjar dom förklara det dom är väldigt säkra på, han har åkt på en extremt ovanlig lungsjukdom som kan drabba personer som har enkammarhjärtan. Läkaren förklarar att han endast sett 1-2 fall på 25 år. Han förklarar även att detta kan vara riktigt farligt och är absolut inget bra. Med dom orden blir vi inlagda på avdelningen där dom tydligen redan väntat på oss.
 
Man kan tycka att dom kan förvarna oss på att vi måste stanna när dom redan visste vad det rörde sig om när dom såg bilden. Men som erfarna föräldrar till sjukt barn så misstänkte vi detta och hade pakat ner ett ombyte till mig och Leo.
 
Dom säger att vi kommer få stanna några dagar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin S

<3
Usch så jobbigt... Kram på er! Krya på honom nu!!!


2015-09-01 @ 19:32:06
URL: http://www.malinstolt.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback