Bronkoskopi

Igår fick vi reda på att Leos medicinering inte riktigt tar så pass bra som dom önskar. Det gjorde att jag vart/är väldigt orolig. Och gick från "Detta fixar vi" till "vi har nog inte insett hur sjuk han är och tagit honom för givet"
 
Enligt röntgen så såg det ut som att det var mest angrippet långt nere i lungorna. Och dom trodde att det skulle vara svårt att komma åt dessa, men det var ju oxå positivt med tanke på att det inte täppt till så pass att det borde påverka Leo allt för mycket.
 
Men natten var orolig och jag låg vaken och tänkte och tänkte.
 
Idag har vi gjort Bronkoskopin och det visade"tyvärr" på att det fanns ganska mycket mängd längre upp. Men dom gjorde rent så gott dom kunde.
 
Ingreppet gick fort ca 40 min. Men på uppvaket blev han röd och fick någon form av utslag så vi fick stanna tills det gick över men hjälp av medicinering.
 
Tyvärr blir vi kvar på obestämd tid då han fortfarande syresätter sig dåligt och hans puls är lite låg. Ännu en ny medicin ska sättas in och imorgon ska vi på möte med läkarna. förhoppningsvis får vi mer svar då om hur vi ska fortsätta att behandla detta hemma.
 
 
Just nu är allt upp och ner och vi vet varken ut eller in. Finns inte heller så mkt svar att få då detta är en så pass ovanlig sjukdom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback