När allt vände del 3

Efter medicinen tagits bort så har vi nu blivit inlagda igen. Eller igenkligen har vi ju varit inskrivna hela tiden men haft permis ett par dagar.
 
Nu idag gjorde vi en magnetröntgen på Leo vilket slutade i panik. Leo tappar plötsligt all färg och blir bokstavligen vit. så vi springer upp med honom till trauma rummet och akut larmet går igång. Ingen erfarenhet jag önskar någon.
 
En stackars syrra hade sin första dag här och vart helt tårig och har knappt lämnat våran sida under dagen. Vilken underbar tjej! och vilket stöd.
 
Efter några timmar bevakande så får vi komma tillbaks på rummet men med täta kontroller då han hade fått dålig syresättning och puls. Nu ligger han fortfarande lågt men har återfått färgen igen och kommit upp i lite bättre siffror.
 
Nu på kvällen kommer an av doktorerna in och berättar att röntgen visade på att hans medicinering inte riktigt vill funka. Och att dom ska ha möte imorgon om hurvida vi ska gå tillväga. Allt gick helt plötsligt från rätt "positivt" till lite mer osäkert och skört.
 
Jag har en viss förmåga att gå in i en bubbla där man försöker utgå från det positiva och ser Leo som någon slags superhjälte, vilket är väldigt fel av mig. Han är en grabb på 4 år som kämpar med en väldigt sjuk kropp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback